Hoquei Patins
Esports 29/01/2011

Èxit de la segona edició de l'OK Stars a Igualada

S'ha pactat reactivar l'Associació Espanyola de Clubs d'Hoquei Patins; escollint una nova junta que a partir d'ara encapçalarà Jaume Esteve, president del Noia

Martí Molina
2 min

BarcelonaEl pavelló Les Comes d’Igualada ha estat la seu de la segona edició de l’OK Stars, una jornada dedicada íntegrament al món de l’hoquei patins. Ha estat una edició que s'ha tancat amb èxit, ja que fins a 1.700 aficionats s'han aplegat al recinte esportiu per veure el plat fort del dia: el partit entre els millors jugadors de la lliga, repartits amb dues conferències -blava i vermella- que ha acabat amb el resultat de 8 a 4 a favor dels vermells. Pablo Álvarez, que ha anotat 3 dianes, ha estat escollit com el jugador més valuós del partit, en una votació que han fet els aficionats a través de la xarxa.

En aquesta segona edició, l'organització havia previst diferents novetats. D’entre elles, destacava el partit entre les millors jugadores de la lliga femenina; on la conferència blava s'ha imposat per 3-2. En aquest cas, Esther Nadal, del Vilanova, va ser escollida com a millor jugadora.

A més d'això s'ha celebrat un concurs d'habilitats que comptava amb tres modalitats diferents: el de velociatat, que ha guanyat Jordi Creus; el de precisió, que ha dominat Jordi Bargalló; i el de millor porter, que s'ha adjudicat Sergi Fernández. Totes aquestes activitats han anat precedides, al matí, d'un torneig de 3x3 en les categories pre-benjamí i benjamí, que ha aplegat un total de 40 equips.

Però més enllà de l'àmbit esportiu, la jornada també ha servit perquè els diferents clubs que formen part de la màxima categoria de l'hoquei patins es reunissin en assemblea. Ha estat una trobada on s'ha pactat reactivar l'Associació Espanyola de Clubs d'Hoquei Patins, i s'ha escollit una nova junta que a partir d'ara encapçalarà Jaume Esteve, president del Noia Freixenet.

D'altra banda, també s'ha fet el sorteig de les semifinals de la Copa de la Reina. L’Arenys de Munt jugarà contra el Vilanova; i el Biesca Gijón s’enfrontarà al Voltregà. Els dos partits es disputaran el dissabte 12 de febrer; i l'endemà diumenge, la final.

stats