Hoquei patins
Esports 22/01/2011

El Reus Deportiu guanya a domicili al Bassano 54 (4-5) i es consolida com a líder del seu grup a Europa

Amb aquesta victòria, els roig-i-negres deixen els italians amb 6 punts a falta de tres jornades per disputar-se i tenen a tocar la final a vuit

BassanoGran victòria del Tecnol Reus Deportiu avui a Bassano (4-5), que el consolida com a líder del Grup A de la Lliga Europea i l'apropa a la desitjada final a vuit.

El Reus Deportiu s'ha avançat al minut 13, amb un gol de Gual, que ha fet reaccionar els italians. El porter Guillem Trabal ha aturat la primera ocasió clara dels locals, però al minut 20, Zen ha empatat, i poc després, Nicolàs ha avançat el Bassano 54 amb dos gols consecutius. Amb el 3-1 s'ha arribat al descans.

Els roig-i-negres, però, no s'han donat per vençuts i al minut 32 Xavi Caldú ha perforat la porteria local (3-2), mentre que Guillem Trabal aturava un parell d'ocasions clares dels italians.

Després d'algunes ocasions dels dos equips, el partit ha entrat en una fase d'atacs constants i gols. Gual ha empatat a 3 al minut 36, mentre que Raül Marin ha fet pujar el 3-4. Minuts després, Alberto Peripoli igualava novament el marcador (4-4), que ha trencat Jordi Molet al minut 44 amb el definitiu 4-5.