Hoquei patins
Esports 26/05/2011

Reus i Liceo es juguen el títol de l'OK Lliga

El Liceo, que depèn d'ell mateix, visita el Palau Blaugrana; mentrestant, el Tecnol Reus ha de guanyar un Tenerife amb urgències i estar pendent del transistor

Redacció
2 min
El Liceo-Reus d'aquesta nit no ha pogut decidir el campió

BarcelonaL'OK Lliga tindrà aquest dijous un nou campió. Serà o bé el Reus o bé el Liceo, però sigui com sigui es posarà punt i final a una ratxa de 13 victòries consecutives del Barça al torneig de la regularitat. Tot es decideix aquesta última jornada, en què els partits dels dos equips que lluiten pel campionat es jugaran simultàniament a les 9 del vespre (en directe per Esport3).

El Coinasa Liceo visita el Palau Blaugrana depenent d'ell mateix per guanyar l'OK Lliga. Aquest títol seria el setè en el seu palmarès, i trencaria una ratxa de 18 anys sense conquerir el trofeu a la regularitat. El conjunt gallec necessita fer el mateix que faci el Tecnol Reus per aconseguir la victòria, per la qual cosa una victòria li permetria oblidar-se del transistor. Davant tindrà un FC Barcelona ferit després de caure en quarts de final de la Lliga Europa i que, sabedor que moltes mirades estaran posades en la intensitat del joc, ja ha assegurat per activa i per passiva que oferirà la seva millor versió per aconseguir una victòria de prestigi davant els flamants campions d'Europa.

El Tecnol Reus, per la seva banda, és conscient que per guanyar la Lliga és imprescindible aconseguir la victòria en el seu partit davant el Buyvip.com Tenerife. Els jugadors roig-i-negres han escrit una carta a l'afició demanant que al pavelló no s'expressin els gols del Palau Blaugrana, per tal de mantenir la concentració durant els cinquanta minuts, per mirar de derrotar el conjunt Tenerife, ja que aquest es juga la permanència i segur que no afluixarà la corda fins a l'últim sospir. Si es donés la carambola favorable als reusencs, es tractaria del seu cinquè títol de Lliga, que trencaria una sequera de 38 anys sense conquistar-la.

La batalla del descens, també en joc

Tres equips també es juguen molt aquest dijous, ja que encara queda per definir l'última plaça del descens a la Primera Nacional. El Buybip.com Tenerife, que visita el Tecnol Reus, que es juga el títol de Lliga, és el que té actualment l'antepenúltima posició, i només la victòria li permetria somiar amb la permanència, i depèn de com, ni així se l'asseguraria.

Enrile PAS Alcoi i Voltregà són els altres equips immersos en la lluita per mantenir la categoria, i cal destacar que tots dos tenen el goal average favorable amb el Tenerife (en el cas del Voltregà, tenen l'individual empatat, però en el general li treuen 6 gols) . Així, doncs, els alacantins es podrien permetre perdre en cas que el Tenerife empatés, encara que una victòria del Tenerife els obligaria a sumar els tres punts. Pel que fa als de Sant Hipòlit, sumant un punt en la seva visita a Lloret en tindrien prou per salvar-se.

stats