Hoquei Patins
Esports 02/04/2011

El Reus aconsegueix la victòria a Lloret i es manté líder a falta de 4 jornades pel final de l'OK Lliga

Gràcies als gols de Marín (2), Gual i Caldú, l'equip del Baix Camp es manté amb dos punts d'avantatge respecte el Liceo -que aquest dissabte també ha guanyat-

Marín celebra amb els seus companys el passi a la final

BarcelonaEl Tecnol Reus ha aconseguit imposar-se a la pista del Lloret (0-4) i ha fet un pas més per aconseguir la victòria final a l'OK Lliga. L'equip del Baix Camp es manté amb dos punts d'avantatge respecte el Coinasa Liceo -que avui també ha guanyat- quan només falten 4 jornades per acabar el campionat.

Malgrat que el resultat ha estat ampli, els roig i negres no ho han tingut gens fàcil per sumar els tres punts, ja que al descans només guanyaven d'un gol, obra de Raül Marín. El mateix jugador ha anotat el segon; i Xavi Calú i Marc Gual han tancar el marcador. Un resultat que manté els del Baix Camp al liderat, i que enfonsa el Lloret a la classificació, ja que es manté últim i cada cop té més difícil la permanència.

El Liceo, de la seva banda, també ha sumat els tres punts. Ho ha fet a la pista del Blanes. Un partit que s'ha posat molt de cara pels gallecs, que han aconseguit tenir un avantatge de 0-3 ben entrada la segona part; però dues dianes dels locals han donat emoció als últims 6 minuts. Però el 2-3 ha estat definitiu.

D'altra banda, el Barça ha aconseguit la golejada de la jornada, imposant-se per un contundent 1-6 a la pista del Vic. Un resultat que deixa pràcticament sentenciada la tercera plaça dels de Ferran Pujalte, però que condemna els osonencs a caure fins la 6a posició.

L'Igualada ha pogut superar el Tenerife per un còmode 7-3. Un resultat que deixa l'equip illenc a la ratlla del descens. De fet, haguessin pogut caure-hi, però el GEiEG no ha pogut superar el Noia en la visita dels gironins a Sant Sadurní.

D'altra banda, el Vilanova s'ha desfet del Vendrell (5-2) i l'Alcoi i el Voltregà han empatat (4-4).