OK Lliga
Esports 15/02/2011

Reus i Liceu tenen sortides complicades en la jornada avançada

La jornada europea del pròxim cap de setmana obliga a la majoria d'equips de l'OK Lliga a avançar els seus compromisos de la divuitena jornada

Redacció
1 min

BarcelonaLa jornada europea del pròxim cap de setmana obliga a la majoria d'equips de l'OK Lliga d'hoquei sobre patins a avançar els seus compromisos de la divuitena jornada per a avui. El líder Reus defensarà la seva posició a la pista de l'Alcoi.

L'equip català, amb tres punts d'avantatge sobre el Liceu, viatja a una pista complicada, en què els locals necessiten la victòria per sortir de la zona de descens directe, buscant la que seria la seva cinquena victòria en el campionat.

El Liceu, a la caça del Reus, té probablement una de les seves sortides més difícils, a la pista del Vilanova, immers en una lluita particular amb Noia i Igualada per colar-se entre els primers llocs de la classificació.

En altres partits, el Barcelona viatja a la pista del Blanes, que repeteix partit a casa i està amb la moral alta després de guanyar en l'última jornada a l'Igualada, i Noia Freixenet i Vic disputaran un dels duels més clàssics de l'OK Lliga, amb els de Sant Sadurní disposats a retallar distàncies amb el grup del capdavant. A més, el Moritz Vendrell juga a casa contra el Tenerife.

stats