El Reus pateix més del previst amb el Noia però ja és a semifinals (6-3)

El Reus Deportiu ha vençut el Noia Freixenet gràcies a la gran efectivitat en els llançaments, ja que els de Sant Sadurní han dominat a la segona meitat però sense encert

David Jover
Raúl Marín, després de marcar un dels seus tres gols.

BarcelonaEl Reus Deportiu ha complert els pronòstics i s'ha imposat al Noia Freixenet per 6-3 en un partit amb dues parts ben diferencies.

Si la primera ha tingut color reusenc, la segona ha estat dominada pels de Sant Sadurní, que tot i les ocasions de gol no han pogut superar un Guillem Trabal excels. El partit, però, s'ha decidit en petits detalls a la segona meitat i els dos gol de Raül Marín de penal a falta de pocs minuts (5-3 i 6-3) han decidit una eliminatòria on els de l'Anoia han merescut més.

En el primer temps els reusencs han estat molt superiors, sent molt més sòlids en atac i també en defensa tot i l'ensurt de Guillem Trabal, que en els primers minuts ha notat molèsties i semblava que no podria tornar a jugar. Els gols, però, han arribat la majoria a principi de partit.

L'1-0, obra de Jordi Molet, ha estat gràcies a un rebuig després d'un penal errat per ell mateix al 3'. Tres minuts més tard Xavi Caldú ha situat el 2-0 i Bargalló ha fet reaccionar el Noia, que tenia un joc anàrquic, amb una fuetada al 9' per retallar distàncies. Al 20', Marín ha situat el 3-1 amb un gran tir llunyà, resultat amb què s'ha arribat al descans.

Fitxa tècnica

5- Reus: Trabal, Casanovas, Molet, Caldú i Gual -cinc inicial- Marín

3- Noia: Pugbí, Bargalló, Mitjans, Del Amor i Feixas -cinc inicial- Esteller, Seró

Gols: 1-0 Molet (3'), 2-0 Caldú (6'), 2-1 Bargalló (9'), 3-1 Marín (20'), 3-2 Del Amor (30'), 4-2 Caldú (42'), 4-3 Bargalló (43'), 5-3 Marín (48'), 6-3 Marín (50')