OK Lliga
Esports 04/04/2011

Reus-Vic, el xoc més destacat dels cinc que s'avancen a aquest dimarts

Les competicions europees previstes per al pròxim cap de setmana, amb partits decisius per al futur continental de molts equips, obliguen a avançar a aquest dimarts cinc partits

Efe
1 min

BarcelonaLes competicions europees previstes per al pròxim cap de setmana, amb partits decisius per al futur continental de molts equips, obliguen a avançar a aquest dimarts cinc partits del vint-i-tresena jornada de l'OK Lliga d'hoquei sobre patins.

El partit més destacat de la jornada és la visita del Vic a la pista del líder Reus, un partit que representa la primera vegada que els dos equips es veuen les cares després de la semifinal de la Copa del Rei, amb els negre-i-vermells com a vencedors del duel coper.

El Reus, que avança amb pas ferm al capdavant de la classificació després de derrotar per 0-4 al Lloret, podria donar un pas gairebé determinant cap al títol si guanya als de l'Osona, que ja han dit adéu al títol, i amb el cap més en el partit decisiu contra el Noia a la Lliga Europea.

Molt atents al que passi a Reus estaran el Liceu i el Barça Sorlí Discau, que reben a les seves pistes el Lloret i el Vilanova, respectivament, ja que els perseguidors del negre-i-vermells no volen deixar escapar punts a casa just en les setmanes anteriors als enfrontaments directes en la lluita pel títol.

Els que també voldran amarrar els punts a casa seran Tenerife i Voltregà, que mentre es juguen la permanència i reben el Blanes i el Noia Freixenet, dos equips sense aspiracions a l'OK Lliga i ja preparant els seus compromisos imminents a la Lliga Europa.

stats