Hoquei patins
Esports 08/03/2013

Ricard Muñoz debuta a la banqueta blaugrana contra el Calafell (21 h)

La reedició de la final de la Copa del Rei entre el Vendrell i el Reus és l’altre partit destacat de la vintena jornada de l’OK Lliga

Ara
1 min
Ricard Muñoz

BarcelonaLa vintena jornada de l’OK Lliga comença aquest divendres amb el debut de Ricard Muñoz com a nou entrenador del Barça després de la renúncia de Gaby Cairo. El fins ara segon entrenador s’enfrontarà en el seu primer partit com a màxim responsable de la banqueta blaugrana al penúltim classificat, el Calafell Tot l’Any, a partir de les nou del vespre i en directe per les càmeres de Barça TV. També a la mateixa hora s’enfrontaran el Muralla Òptica Blanes i el Vic.

Pel que fa a la jornada de dissabte, on es concentra el gruix de la jornada, destaca la reedició, només una setmana després de la final de la Copa del Rei, del derbi tarragoní entre el Moritz Vendrell i el Reus Deportiu, un partit en el qual els vendrellencs oferiran a la seva afició el trofeu obtingut diumenge passat a Oviedo i en què els reusencs intentaran venjar-se aprofitant la ressaca dels campions. La jornada de dissabte es completarà amb el Fergo Aisa Sant Feliu-Voltregà, el Noia Freixenet-SHUM Maçanet i el Coinasa Liceo-Mopesa Vilanova.

Finalment, la jornada es tancarà diumenge amb els duels entre l’ICG Software Lleida i l’Enrile PAS Alcoi, i entre l’Igualada i el Lloret.

stats