LLIGA EUROPEA
Esports 24/05/2012

El Reus es desfà del Lodi, l'amfitrió, i ja és a semifinals (3-1)

Els d'Alejandro Domínguez jugaran les semifinals contra el Barça després de remuntar davant el Lodi un matx en què han estat molt superiors als locals

Ara
1 min

BarcelonaEl Tecnol Reus també ha fet els deures i ha superat el Lodi, l'amfitrió de la final a vuit, per 3-1 en un partit on els del Baix Camp han anat de menys a més. Tot i començar perdent els homes d'Alejandro Domínguez han reaccionat i han remuntat gràcies a Raül Marín, que ha empatat abans del descans i ha canviat el signe del partit.

En la represa el Tecnol Reus ha estat molt superior al Lodi i ha capgirat el marcador amb dos gols de Xavi Caldú i Jordi Adroher. Amb el 3-1 final el Reus es classifica per a unes semifinals que es preveuen molt dures. I és que els reusencs se les hauran amb el màxim favorit per guanyar la Lliga Europea, el Barça de Gaby Cairo, que en el primer partit ha superat l'Oliveirense per 6-2.

El partit entre Reus i Barça es disputarà aquest dissabte. Els altres dos partits de quarts de final es jugaran aquest divendres.

stats