OK LLiga
Esports 19/12/2014

El Vilafranca Capital del Vi agafa aire golejant el Tordera (4-0)

En el partit que obria la catorzena jornada de l'OK Lliga, els homes de Jordi Garcia s'han mostrat molt superiors i es situen provisionalment a dos punts de la Copa

Jordi Graell

BarcelonaEl Vilafranca Capital del Vi ha golejat per 4-0 el Tordera en el partit que obria la catorzena jornada de l'OK Lliga i d'aquesta manera els vilafranquins agafen aire respecte el descens, situant-se provisionalment a dos punts de les posicions de Copa del Rei. Els homes de Jordi Garcia, que no guanyaven a casa des de la primera jornada, han encarrilat la victòria al primer temps gràcies a les dianes de Jordi Galán, Joan Vázquez i Xavi Caldú de falta directa, que anteriorment havia avisat amb una bola al pal i que ha esmenat d'aquesta manera el desencert de Roger Rocasalbas des del punt de penal uns minuts abans.

Els torderencs, per la seva banda, s'han vist desbordats pel bon joc local i han arribat a veure fins a dues targetes blaves, una a Marc Serra i l'altra a Adrià Martos. A la segona part, en canvi, només s'ha vist un gol més, obra de Jordi Galán de penal, mentre que a les faltes directes Rocasalbas i Caldú han topat amb el porter visitant Jordi López i Berna Garcia n'ha desaprofitat una pels de Ramon Benito.