Hoquei patins
Esports 07/05/2011

El CP Vilanova supera el Braga i jugarà la final de la Copa CERS contra el Benfica (5-3)

Els vilanovins han marxat al descans amb avantatge de 3 a 0, però al segon temps els portuguesos han pogut escurçar distàncies fins al 4 a 3. Un gol de Rocasalbas ha sentenciat el partit i la classificació

Vilanova està preparada per a la festa europea de l'hoquei

BarcelonaEl Club Patí Vilanova s'ha classificat per la final de la Copa CERS d'hoquei patins després de derrotar el Braga per 5 a 3 en un enfrontament que no s'ha decidit fins als minuts finals. Els vilanovins, que també són els amfitrions de la final four de la competició, es jugaran el títol aquest diumenge contra el Benfica.

El Vilanova ha pogut marxar al descans amb avantatge de 3 a 0 gràcies als gols de Gil, Bartres i un en pròpia porteria del Braga. Ha estat un primer temps de clar domini 'local' i on els portuguesos han estat sancionats amb moltes faltes.

Després de la mitja part el partit ha embogit. Faria ha retallat distàncies però Ferrer ha pogut situar el 4 a 1 al marcador. Però dos gols de Barbosa (també ha fallat un penal) ha situat el 4 a 3 al marcador quan només faltaven cinc minuts pel final del partit.

Però en un pavelló absolutament ple i amb clar color vilanoví, Rocasalbas ha sentenciat el partit i la classificació per la final del conjunt del Garraf, que buscarà aquest diumenge la segona copa CERS de la seva història.

El seu rival, el Benfica, també ha aconseguit el pas a la final després de derrotar el Física per 4 a 1.