Hoquei Patins
Esports 22/02/2013

El duel entre el Vilanova i el Noia Freixenet obre la dinovena jornada de l’OK Lliga

L'enfrontament entre el Vic i el Vendrell per la tercera plaça de la classificació és el partit més destacat de l'última jornada abans de la disputa de la Copa del Rei

Jordi Graell
1 min

BarcelonaLa 19a jornada de l'OK Lliga arrenca aquest divendres amb la disputa del derbi penedesenc entre el Mopesa Vilanova i el Noia Freixenet –la regió del Gran Penedès inclou l'Alt i el Baix Penedès, el Garraf i una part de l'Anoia–, un duel amb una forta rivalitat, ja que durant molts anys han estat els únics representants del Gran Penedès en la màxima categoria de l'hoquei patins estatal.

Pel que fa al gruix de la jornada, la qual és l'última abans de la disputa de la Copa del Rei la setmana vinent a Oviedo, es jugarà aquest dissabte, on destaca el matx que enfrontarà el Vic i el Moritz Vendrell. Actualment els dos equips ocupen la quarta i la tercera posició del campionat respectivament, i només estan separats per un punt de distància, i per tant qui aconsegueixi la victòria s'aproparà a l'objectiu de classificar-se per la Lliga Europea de l'any que ve.

En la lluita pel títol, el Barça buscarà sumar els tres punts a la pista del Lloret per intentar aprofitar una possible ensopegada del Coinasa Liceo, que jugarà a la pista del Calafell Tot l'Any. La resta de partits de la jornada són el Fergo Aisa Sant Feliu- ICG Software Lleida, el Voltregà- Reus Deportiu i el derbi selvatà entre el SHUM Maçanet i el Muralla Òptica Blanes.

Finalment, diumenge al migdia s'enfrontaran l'Enrile PAS Alcoi i l'Igualada en el partit que tancarà la jornada.

stats