HOQUEI PATINS: COPA DEL REI
Esports 02/03/2012

El Vilanova es desfà del Maçanet en un partit de final vibrant (11-10)

El Shum ha estat a punt de portar el partit a la pròrroga gràcies a un segon temps en el qual ha marcat nou gols. El Vilanova, però, s'ha beneficiat d'un primer temps brillant

Bartrés intenta prendre la pilota a Rodríguez

BarcelonaEl Vilanova serà el rival del FC Barcelona aquest dissabte (16h) en la segona semifinal de la Copa del Rei d'hoquei patins. Els amfitrions han estat superiors al Shum Maçanet en el còmput global del partit i han fet valer la renda de quatre gols aconseguida al descans (5-1) tot i patir en excés al final. Tot i que en el segon temps els homes de Jordi Roca han entrat en el partit amb el 5-3 anotat per Plaza, el Vilanova Mopesa no ha volgut donar cap opció i amb tres gols en dos minuts ha deixat gairebé sentenciat el partit (8-3), encara que un final ple de gols ha estat a punt de portar el partit a la pròrroga (11-10).

L'inici de partit ha estat molt fructífer pels de Josep Lluís Delriu, que han marcat quatre gols en nou minuts. Jordi Creus en dues ocasions, Martínez i Francesc Gil han situat el 4-0 que ha marcat el primer temps. El Shum ha intentat reaccionar, però fins el quart d'hora, amb un gol de David Plaza. Abans del descans de nou el golejador Francesc Gil ha situat el 5-1 a falta de menys d'un minut per arribar al descans.

En el segon temps el Maçanet ha reaccionat i s'ha mostrat molt més sencer en els primers minuts gaudint de diverses ocasions de gol. En el minut 29' Jordi Bartrés ha marcat el 5-2 de falta directa i al minut 31' David Plaza ha fet el 5-3 que ha igualat el partit. Però ha estat un miratge. El Vilanova Mopesa, amb tres gols en dos minuts, ha sentenciat el partit situant el 8-3 en el marcador a falta de quinze minuts pel final.

En el darrer quart d'hora de partit el Shum ha tret el geni i s'ha situat dos gols a sota, 9-7, gràcies a Bartrés, Roca i Plaza, que no s'han donat per vençuts en cap moment. Tot i així el Vilanova ha pogut anotar dos gols més (Gil i Martínez) per deixar el marcador a falta de dos minuts en un 11-8 espectacular. El final, que ha tingut un petit tall de llum, ha estat vibrant ja que Roca i Plaza han marcat dos gols en menys de deu segons i han situat l'11-10 en el marcador. Els quaranta segons finals han estat d'infart, però el partit ha acabat amb triomf local.

Fitxa Tècnica:

11- Vilanova Mopesa: Luis Gil, Creus, M. Garcia, Ó. Martínez, Francesc Gil -cinc inicial- Rodríguez, González, Pujals.

10- Shum Maçanet: Domínguez, Castañé, Bartrés, Galán, Soler -cinc inicial- Rubén Fernández, David Plaza, Roca, Gelmà.

Gols: 1-0 Jordi Creus (1'), 2-0 Ó. Martínez (2'), 3-0 Jordi Creus (5'), 4-0 Francesc Gil (p) (9'), 4-1 Plaza (14'), 5-1 Francesc Gil (25'), 5-2 Bartrés (29'), 5-3 Plaza (31'), 6-3 Francesc Gil (34'), 7-3 Rodríguez (35'), 8-3 Martínez (36'), 8-4 Bartrés (39'), 8-5 Roca (45'), 9-5 Pujals (46'), 9-6 Bartrés (46'), 9-7 Plaza (47'), 10-7 Francesc Gil (48'), 10-8 Soler (49'), 11-8 Martínez (49'), 11-9 Roca (p) (49'), 11-10 Plaza (50').

Targetes blaves: Roca (23'), Castañé (41'), Creus (41')