HOQUEI PATINS
Esports 02/03/2018

Voltegrà - Gijón i Vilanova - Vila-sana a les semifinals de la Copa de la Reina d'hoquei patins

Bigues i Riells, Palau de Plegamans, Manlleu i Cerdanyola s'han quedat fora

A. N.
Les jugadores del Voltregà celebrant un gol de Natasha Lee

BarcelonaEl CP Voltregà i l'Hostelcur Gijón jugaran la primera semifinal de la Copa de la Reina d'hoquei patins aquest dissabte (18.00h) i, acte seguit, el Vilanova i el Vila-sana s'enfrontaran en la segona semifinal (20.00 h).

Les jugadores del Voltregà s'han classificat per a les semifinals després de derrotar (2-0) el CHP Bigues i Riells en un enfrontament marcat per la igualtat i que s'ha resolt als minuts finals. La solidesa defensiva ha estat l'argument protagonista al primer temps. Al segona acte, un doblet de Natasha Lee ha decantat la balança.

Per la seva part, l'Hostelcur Gijón ha golejat (6-3) el Generali HC Palau de Plegamans després que el partit arribés a la pròrroga ja que el partit havia acabat amb empat a tres. A la pròrroga, el conjunt asturià s'ha imposat amb tres gols que han definit el marcador final. Les golejadores del conjunt català han sigut Berta Busquets i, per partida doble, Laura Puigdueta.

Pel que fa a l'enfrontament entre el conjunt amfitrió, el CP Vilanova, i el CP Manlleu, s'ha resolt per un ajustat 1 a 2 per a les vilanovines. Raquel Bernardas ha marcat l'únic gol del Manlleu, mentre que la txeca Catalina Flores i l'argentina Diana Silva han firmat els gols de la victòria de les amfitriones.

En l'última semifinal disputada avui, el CP Vilasana s'ha imposat amb claredat (1-4) al Cerdanyola CH amb quatre gols de la portuguesa Marta Da Samomteiro. El gol de les de Cerdanyola l'ha marcat Vanessa Garcia.