OK Lliga
Esports 15/01/2011

El Voltregà sorprèn el Vic en el derbi osonenc amb un gol d'Urbano en l'últim minut (3-2)

La primera part ha sigut elèctrica amb un 2-2 al descans, i en la represa els nervis i l'emoció s'han allargat fins al final

Sant Hipòlit de VoltregàEn partit de la 14a jornada de l'OK Lliga, el Voltregà ha donat la sorpresa i ha derrotat el Vic en un partit trepidant, especialment a l'inici (3-2). En només 7 minuts s'han vist tres gols. Gerard Teixidó ha avançat els locals en el primer minut, però el Vic ha reaccionat amb dues dianes pràcticament seguides de Romà Bancells i de Sergi Pla. Tot i això, el Voltregà ha insistit fins que Jaume Molas ha fet l'empat a 2. L'emoció s'ha mantingut fins al final i, en els últims minuts, una diana de Jordi Urbano ha donat la victòria als locals.