OK Lliga
Esports 19/11/2012

Els quatre primers classificats de l'OK Lliga s'enfronten entre ells a la 9a jornada (21 hores)

Moritz Vendrell–Coinasa Liceo i Reus–Barça són els partits més destacats de la jornada

Ara
1 min
Marc Torra celebrant un dels gols de la victòria del Barça d'hoquei patins contra el Vic / MIGUEL RUIz / FCB

El líder de l'OK Lliga, el Coinasa Liceo, visita la difícil pista del Mortiz Vendrell, tercer classificat de la Lliga. El corunyesos, que venen d'empatar a casa contra el Reus a cinc gols, encara no han perdut cap partit aquesta Lliga i buscaran aconseguir la victòria per no donar l'opció al Barça que es col·loqui líder, mentre que el Moritz Vendrell, que ve de golejar el Noia per 2 a 8, buscarà sumar tres punts més per no perdre l'estela del Barça i del Coinasa Liceo.

L'altre partit destacat de la jornada serà el que jugaran el Reus i el Barça. L'equip d'Alejandro Domínguez, que va fer un gran partit al camp del Liceo, buscarà fer-se fort a casa i derrotar el Barça, que no es pot permetre una ensopegada si no vol donar l'oportunitat al Coinasa Liceo d'escapar-se al liderat.

Aquests dos partits no són els únics que enfronten equips de la part alta de la Lliga, ja que C.P. Vic i l'Igualada, cinquè i el sisè classificats, també es veuran les cares (21 hores). L'equip que entrena Ferran Pujalte, que segueix sent l'equip que menys gols ha encaixat a l'OK Lliga, intentarà oblidar l'última derrota al Palau i vèncer un rival directe.

La resta de partits de la jornada són:

Dimarts:

21 hores: Muralla Optica Blanes–C.E. Noia Freixenet

21 hores: SHUM Grupo Maestre–ICG Software Lleida

21 hores: Mopesa C.P. Vilanova–Fergo Aisa Sant Feliu

Dissabte:

20 hores: C.P. Calafell Tot l'any–Enrile Pas Alcoi

21 hores: C.P. Voltregà–C.H. Lloret

stats