Hoquei Patins - Copa del Príncep
Esports 06/02/2011

El Shum Grupo Maestre guanya la seva segona Copa del Príncep en imposar-se a l'equip amfitrió

Els de Maçanet han vençut el Gráficas Ona San Antonio per 2-4 a Pamplona i aixequen de nou el títol, després d'emportar-se'l l'any 2008

Els jugadors del Shum Grupo Maestre amb la copa de campions.

PamplonaEl Shum Grupo Maestre ha aconseguit aquest migdia a Pamplona el segon títol, la Copa del Príncep en guanyar a la final al Gráficas Ona San Antonio (2-4). Aquest és el segon triomf de l'equip de Maçanet en aquesta competició, després de la Copa que va conquerir l'any 2008. L'equip navarrès, finalista en les dues últimes edicions, s'ha quedat de nou a les portes d'aconseguir el títol.

El Shum ha començat el matx amb força, més empenta en atac i buscant accions ràpides i transicions per intentar sorprendre la rocosa defensa local però no ha tingut moltes ocasions de gol.

Al minut 9, però, el partit ha embogit. Arroyo, amb un tir per l'escaire, ha sorprès el porter gironí i ha avançat els navarresos (1-0). En la següent jugada, el Shum Grupo Maestre ha contestat amb una ràpida combinació que ha resolt Soler amb un xut per baix i que ha passat per sota el cos del porter (1-1). Però poc després, el Gráficas Ona San Antonio s'ha tornat a posar per davant (2-1). A dos minuts per completar la primera part, Maqueda ha fallat una falta directa motivada pel primer cicle de faltes del San Antonio.

A la segona part, San Antonio ha augmentat la seva intensitat defensiva i ha obligat al Shum a avançar-se i deixar espais al darrere. Els catalans, però han sabut jugar bé aquesta situació i Maqueda ha igualat el marcador aprofitant un refús dins de l'àrea. Al minut 34, Ràfols ha avançat el Shum amb un xut potentíssim i al 45, Ràfols de nou, ha marcat el definitiu 2-4.

Gráficas Ona San Antonio 2 - Shum Grupo Maestre 4

Gráficas Ona San Antonio: Alves, Berto García, Arroyo, Dantas, Andrade – Ferran, Munárriz, Goikotxea i Jofre.

Shum Grupo Maestre: Domínguez, Ràfols, Fernández, Soler, Castañé – Plaza, Florenza i Maqueda.

Gols: 1-0 Arroyo m. 9; 1-1 Soler m. 9; 2-1 Andrade m. 10; 2-2 Maqueda m. 31; 2-3 Ràfols m. 34; 2-4 Ràfols m. 45.

Àrbitres: G. Dapena i G. Sánchez. Blaves directes a Plaza, Soler, Berto García i Ferran.