Copa del Rei
Esports 28/02/2013

Un inici demolidor del Reus permet derrotar un Vic desencertat (5-3)

Els reusencs han tingut en Raúl Marín el seu millor home amb tres gols i s'enfrontaran dissabte amb el Liceo

Jordi Graell
Els Reus accedeix a semifinals

OviedoEl Reus Deportiu ha derrotat el Vic per 5-3 i d'aquesta manera el conjunt del Baix Camp s'enfrontarà en la primera semifinal de dissabte al Coinasa Liceo, que en el primer partit de la jornada ha derrotat l'ICG Software Lleida per 3-7.

L'inici del partit ha recordat el que minuts abans han protagonitzat el Lleida i el Liceo, ja que en els primers set minuts els reusencs han aconseguit anotar dos gols, gràcies a dos xuts llunyans de Raúl Marín i Albert Casanovas. Els vigatans no s'han trobat gens còmodes en aquests primers compassos, en els quals Cristian Rodríguez ha vist com Guillem Trabal li aturava un penal.

A més, en el minut 14 Roger Rocasalbas ha vist una targeta blava, i Raúl Marín, de falta directa, ha establert un 3-0 que feia justícia al que s'estava veient. En els últims minuts de la primera part, el Vic ha aconseguit reaccionar, i gràcies als gols de Titi Roca i Jacint Molera ha aconseguit arribar al descans perdent per només un gol.

A la segona part, el Reus ha sortit més endollat, però ha estat el Vic el primer en anotar en aquest segon període gràcies a un gol de Rocasalbas que empatava momentàniament el partit. A partir d'aquest moment, el conjunt osonenc s'ha crescut i ha tingut bones ocasions per capgirar el marcador, però ha topat una vegada i una altra amb un esplèndid Guillem Trabal, que juntament amb Marín ha estat el jugador més determinant del partit. El porter reusenc ha aturat fins a tres faltes directes, un aspecte en el qual Marín no ha perdonat anotant el quart gol, i tot seguit Marc Ollé ha fet pujar al marcador el 5-3 final.

La resta de quarts de final es completaran demà amb la disputa del Mopesa Vilanova- Moritz Vendrell a les set de la tarda, i amb l'Igualada-Barça a les nou de la nit.