Copa del Rei
Esports 27/02/2014

Un Reus letal al contraatac deixa fora el Voltregà de la Copa d'hoquei patins (2-5)

Els homes d'Alejandro Domínguez disputaran les semifinals

Jordi Graell
El Reus jugarà les semifinals de la Copa del Rei

BarcelonaEl Reus Deportiu és el primer classificat per les semifinals de la Copa del Rei d'hoquei patins després de superar el Voltregà per 2-5. En un pavelló Onze de Setembre de Lleida força ple, els dos equips han protagonitzat una primera part molt igualada marcada, com va passar en el duel d'OK Lliga, pel desencert a pilota aturada. El Voltregà s'ha avançat ben aviat gràcies a un gol en pròpia porteria d'Albert Casanovas, que s'ha introduït a la seva porteria un penal que Roger Molina havia aturat a Xevi Armengol. Xavi Costa ha restablert les taules de seguida i tot i que Àlex Rodríguez ha tornat a posar per davant en el marcador el Voltregà, Costa ha tornat a aparèixer per empatar el partit novament des del punt de penal.

A la segona part el Reus, més habituat a jugar aquests partits a cara i creu, ha sabut jugar amb més cap i ha castigat les constants pèrdues dels osonencs per endur-se el partit. Casanovas, novament Costa i Selva han anotat els gols roig-i-negres del segon temps.

A les 21:30 hores es jugarà el duel entre Liceo i Moritz Vendrell, que servirà per determinar el rival del Reus a les semifinals.