Hoquei Patins
Esports 19/05/2011

El Reus Deportiu guanya el Valdagno (2-4) i jugarà la semifinal contra el Candelaria

Els italians han apretat en el segon temps, però els reusencs han sabut conservar l'avantatge en tot moment i han rematat el marcador amb un gol a sis segons per al final

El 'Negro' Páez en una acció contra el Valdagno.

BarcelonaEl Tecnol Reus Deportiu ha guanyat el partit de quarts de final contra el conjunt italià del Valdagno per 2-4 i jugarà demà a les 18.45 hores les semifinals contra el Candelaria portuguès, que va eliminar ahir el Blanes 0-2.

Els reusencs s'han posat ben aviat per davant en el marcador, aprofitant que els italians han sortit adormits. El Negro Páez ha fet el 2-0 després d'una gran assistència de Gual. El Valdagno ha reaccionat i ha tingut un parell de bones ocasions per escurçar distàncies.

Ho han fet a la represa, després d'un gol de Panizza al minut 28. Poc després, però, els reusencs han tornat a posar terra pel mig i Xavi Caldú ha fet l'1-3. Els italians han retallat distàncies fent el 2-3 en el minut 33 i, a sis segons del final, ha arribat el gol de la sentència, obra de Raül Marín de falta directa.