OK Lliga
Esports 05/02/2011

El Reus Deportiu i el Liceo guanyen els seus partits i segueix la seva lluita pel liderat de l'OK Lliga

Els roig-i-negres s'han imposat per 1-3 al camp del CE Vendrell, mentre que els gallecs han golejat a domicili el Club Patí Voltregà (0-4)

Marina Sancho

BarcelonaUna jornada més el Reus Deportiu segueix líder en solitari de l’OK Lliga. Els roig-i-negres s'han emportat el duel tarragoní enfront el CE Vendrell per 1-3 i segueix a tres punts del segon classificat, el Coinasa Liceo, que ha guanyat a domicili el CP Voltregà (0-4). Els de Sant Hipòlit han merescut més per les ocasions de què han disposat, però la solvència dels gallecs s'ha acabat imposant.

Al Vendrell, el Reus s'ha avançat en el marcador gràcies a un penal transformat per Jordi Molet. Amb el 0-1 s'ha arribat al descans i a la represa, els locals han empatat ràpidament. Quan faltaven només 8 minuts pel final, i seguia la igualada al marcador, Raül Marín ha posat l’1-2, i Marc Gual, en els últims segons, ha establert el definitiu 1-3.

Per la seva banda, CP Vilanova ha guanyat 3-2 al Roncato Patí Vic en un partit en què anava perdent 0-2 al descans. Borja López i Titi Roca han avançat els d’Osona, però a la segona meitat, el Patí ha sortit a donar la volta al marcador i Gil, Galan i Marc Roda han marcat pels locals.

Després de dues derrotes consecutives, el Noia s'ha retrobat amb la victòria en guanyar el Blanes per 4-2. Els homes de Ferran López han començat perdent, però de seguida han donat la volta al marcador. A falta de 40 segons del final, Jepi Selva ha marcat el segon gol del Blanes.

També ha sumat els tres punts el CH Lloret, en imposar-se per 2-5 el PAS Alcoi. Amb aquesta victòria, els catalans han sortit de la cua de la classificació, a l’espera de què faci demà el BuyVIP Tenerife.

Demà es tancarà la jornada de l’OK amb dos duels amb objectius molt diferents. D’una banda, el GEiEG rebrà el BuyVIP Tenerife en l’enfrontament per sortir de la part baixa de la classificació.

D’altra banda, l’Igualada i el Barça Sorli Discau s’enfrontaran en un matx, a priori, molt igualat. Els blaugrana necessiten la victòria per no despenjar-se de la part alta de la classificació, però no ho tindrà fàcil. L’Igualada HC va ser el primer equip en vèncer el Barça Sorli Discau aquesta temporada al Palau Blaugrana (4-5).