hoquei patins
Esports 12/03/2011

Liceo, primer classificat, visita el Noia, últim botxí de l'anterior líder

El nou líder de l'OK Lliga d'hoquei sobre patins, el Liceo, visita demà el Noia Freixenet, l'últim botxí del Reus, fins fa uns quants dies, primer classificat de la competició

Redacció
1 min

BarcelonaEl nou líder de l'OK Lliga d'hoquei sobre patins, el Liceo, visita el Noia Freixenet, l'últim botxí del Reus Deportiu, fins fa uns quants dies, primer classificat de la competició.

El Liceu no serà l'únic conjunt amb aspiracions de conquistar l'OK Lliga que visita pistes complicades en aquesta jornada, ja que el Reus jugarà diumenge a Les Comes, on per exemple l'Igualada ja va vèncer recentment el FC Barcelona.

El conjunt blaugrana, per la seva banda, visita un Lloret que s'aferra als punts aconseguits a casa per somiar amb la salvació, encara que segueix cuer.

En altres partits clau a la zona perillosa, el Moritz Vendrell rep un Voltregà que vol rescabalar-se de la golejada rebuda la setmana passada a mans del Barça, mentre que el GEiEG visita les Casernes de Vilanova amb l'objectiu d'aprofitar el duel entre Enrile Alcoi i Tenerife per escalar posicions a la taula.

OK Lliga (vintena jornada)

Dissabte, 12

Moritz Vendrell-Voltregà 20:00

Vilanova-GEiEG Girona 18:00

Enrile Alcoi-Tenerife 21:00

Noia Freixenet-Liceo Coinasa 19:30

Lloret-FC Barcelona 19:30

Diumenge, 13

Igualada-Reus Deportiu 13:00.

stats