HOQUEI PATINS
Esports 26/01/2011

El Barça Sorli Discau goleja el Liceo i aixeca la Copa Continental, el primer títol de l'any

El Barça Sorli Discau ha aconseguit aquest vespre el primer títol de la temporada 2010-2011, la Copa Continental, després de golejar el Coinasa Liceo (7-2)

BilbaoEl Barça Sorli Discau ha aconseguit aquest vespre el primer títol de la temporada 2010-2011, la Copa Continental en golejar el Coinasa Liceo per un clar 7-2. L'equip blaugrana ha sumat així el setzè títol d'una competició que havia guanyat per últim cop fa dues temporades.

L'equip dirigit per Ferran Pujalte, que ha dominat durant la primera part, s'ha aconseguit avançar en el marcador gràcies a un gol de Mia Ordeig. El Liceo ha respost amb contres i ha fet l'empat gràcies a un llançament centrat de Josep Lamas. Amb l'1-1 al marcador s'ha arribat al descans, però el Barça va aconseguir fer-se amb el control total del partit en la segona part.

En una gran acció individual, Marc Torra ha fet el tercer i Borregán ha seguit ampliant distàncies, signant el 4-1. Pablo Álvarez ha retallat diferències tot just 30 segons més tard, però dos penals consecutius, un transformat per Borregán, i un altre de Marc Torra, han acabat de sentenciar el partit. El colofó final l'ha posat Jordi Adroher, que ha marcat el 7-2 definitiu.

Barça Sorli Discau: Fernández, Ordeig, Torra, Borregán, García –cinc inicial– Páez, Panadero, Adroher i López.

Coinasa Liceo: Malián, Lamas, Miras, Bargalló, Barreiros – cinc inicial – Álvarez i Afonso.

Gols: 1-0 (11') Ordeig. 1-1 (20') Lamas. 2-1 (30') Ordeig. 3-1 (35') Torra. 4-1 (38') Borregán. 4-2 (38') Álvarez. 5-2 (40') Borregán. 6-2 (45') Torra. 7-2 (47') Adroher.