HOQUEI PATINS
Esports 18/01/2013

Jornada decisiva a la Lliga Europea i a la Copa de la CERS

Tots els partits es juguen dissabte a excepció del Barça-Candelaria, que es disputa aquesta nit

Jordi Graell
2 min

BarcelonaAquest cap de setmana es disputa la quarta jornada de la Lliga Europea i la tornada dels vuitens de final de la CERS, en una jornada europea en què, com és habitual, els partits es disputen el dissabte, excepte el partit que enfrontarà avui a les 20.45 el Barça amb el Candelaria, i que serà retransmès en directe per les càmeres de Barça TV.

Els blaugranes reben la visita del Candelaria portuguès amb l'objectiu de sumar tres punts que deixin pràcticament encarrilada la classificació per als quarts de final de la Lliga Europea i per seguir optant a la primera posició del grup A de cara a tenir el factor pista a favor en la propera fase. Per a aquest partit, Gaby Cairo tindrà l'absència de Marc Julià, que pateix una meniscopatia interna al genoll esquerre que el mantindrà de baixa durant les properes 3-4 setmanes.

Pel que fa a la resta de participants de l'OK Lliga en la Lliga Europea, l'Igualada -en el mateix grup que el Barça- rep la visita del Quevert, i en cas de victòria dels igualadins combinada amb una victòria dels homes de Gaby Cairo classificaria matemàticament els arlequinats per als quarts de final de la màxima competició europea.

En el grup B, el Noia afronta un partit vital a l'Ateneu contra el Lodi, ja que necessita derrotar els italians i de retruc superar l'1-0 de l'anada per seguir mantenint esperances de passar a la següent ronda, mentre que al grup C el Reus visita la pista del Cronenberg i al grup D el Liceo visita la pista del Genève, en dues visites assequibles tant per als reusencs com per als gallecs.

Finalment, a la Copa de la CERS els equips catalans afronten també duels decisius per accedir als quarts de final d'aquesta competició, amb partits com el Vic-SHUM (amb un 5-1 a favor dels vigatans), Vilanova-Uri (8-1), Vendrell-Diessbach (6-4) i Blanes-Breganze (3-3).

stats