Hoquei patins
Esports 22/01/2011

El Barça Sorli Discau s'imposa al Sather Blanes (5-1) i segueix invicte a Europa

L'equip de Ferran Pujalte és líder del seu grup i ja suma nou punts. Aquesta victòria l'apropa una mica més a la final a vuit de la Lliga Europea

Redacció
1 min

BarcelonaEl Barça Sorli Discau ha guanyat el Sather Blanes (5-1) en l'altre duel català a Europa i segueix comptant els partits a la màxima competició continental per victòries. Després de tres jornades, els homes de Ferran Pujalte segueixen invictes i són líders del seu grup.

Tot i el resultat final, la primera part ha estat molt igualada i ha predominat el joc defensiu. El Blanes ha sabut contenir els blaugranes i l'actuació del seu porter, Roger Fernández, ha estat força notable. Els locals, però, han arribat a la mitja part per davant al marcador (1-0), gràcies a un gol de Reinaldo García al minut 10.

El Sather Blanes ha tingut dues bones ocasions al minut 17, amb una combinació entre Àlex i Jepi, i al 22, quan Armengol ha fallat un llançament.

Al descans, Ferran Pujalte ha decidit canviar el porter, i Aitor Egurrola ha cedit el seu lloc a Sergi Fernández. De fet, les rotacions han estat una constant a la banqueta blaugrana.

Al segon temps, el Blanes ha baixat la intensitat defensiva i el Barça ha ampliat l'avantatge al marcador. Reinaldo García ha marcat el segon i només tres minuts després, Carlos López ha pujat el 3-0 amb una rematada al segon pal. Al minut 39, Mia Ordeig ha establert el 4-0 i al 42, Marc Torra ha fet el 5-0.

A les acaballes del partit, Lluís Teixidó ha aconseguit el gol de l’honor per al Sather Blanes.

Amb aquesta victòria, el Barça Sorli Discau ja suma 9 punts i és més a prop de la final a vuit de la Lliga Europea.

El nou secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, ha presenciat el partit des de la llotja del Palau.

stats