Hoquei Patins
Esports 11/12/2010

El Reus assalta el Palau i se situa líder en solitari de l'OK Lliga en guanyar el Barça per 2-4

Els d'Alejandro Domínguez es beneficien de la victòria del Roncato Patí Vic a la pista del Liceo (1-3). Dimarts, reusencs i gallecs s'enfrontaran per la primera posició

Marina Sancho
Els roig-i-negres demostren al Palau perquè són líders de l'OK Lliga.

BarcelonaEl Tecnol Reus Deportiu és el nou líder en solitari de l'OK Lliga en imposar-se aquesta tarda al Barça Sorli Discau per 2-4. Els del Baix Camp han estat molt superiors als blaugrana, que amb aquesta derrota es despengen de la lluita per la primera posició.

La primera meitat ha estat bastant igualada, amb arribades per part dels dos equips. Marc Gual ha avançat el Reus als cinc minuts, superant per sota Egurrola, i Reinaldo ha empatat de falta directa deu minuts després.

A la represa, el Barça ha sortit molt fort, però els del Baix Camp s'han tornat a posar per davant amb un gol de Xavi Caldú. Tres minuts més tard, Gual ha superat de nou Egurrola. Els homes de Ferran Pujalte han pogut escurçar diferències amb un penal, però Guillem Trabal ha estat incommensurable sota els pals, i avui n'ha parat fins a quatre. A les acaballes, Caldú ha marcat el quart dels roig-i-negres i Borregán ha pujat el definitiu 2-4.

En l'altre enfrontament de la part alta de la classificació, el Roncato Patí Vic ha donat la sorpresa a Riazor, en guanyar el Liceo (1-3). Els gallecs arribaven al partit d'avui invictes i, a falta de jugar el partit ajornat de la setmana passada, ara són segons a tres punts del Reus Deportiu. Borja López, Titi Roca i Masoliver han marcat per part viguetana i amb aquesta victòria, es col·loquen quarts, empatats a punts amb el Barça.

En els duels catalans d'aquesta tarda el Vendrell ha guanyat clarament el Noia per 3-0. Els de Sant Sadurní segueixen sense guanyar fora de casa i es despengen fins a la sisena posició. L'Igualada, en canvi, s'ha imposat a domicili al Voltregà (0-2) i escala un lloc a la classificació

El Vilanova i l'Alcoi i el Tenerife i el Lloret han protagonitzat els partits espectaculars de la tarda, amb nou gols a cada enfrontament. El Vilanova ha arribat al descans per sobre al marcador (2-0), però en una segona part boja, l'Alcoi ha estat a punt de donar la sorpresa en posar-se 5-4 a pocs minuts del final. I en l'altre enfrontament, el Tenerife s'ha imposat també per 5-4 al Lloret, però tots dos segueixen penúltim i últim respectivament.

Demà tancaran l'onzena jornada de l'OK Lliga el G.E.I.E.G. i el Blanes. Els gironins, dotzens amb 6 punts, intentaran emportar-se la victòria per tal d'escurçar distàncies amb els de la Selva, desens amb 11.