OK Lliga
Esports 11/12/2010

El duel entre el Barça Sorli Discau i el Tecnol Reus, protagonista de l'onzena jornada

Els del Baix Camp arriben al Palau com a líders provisionals de l'OK Lliga. Els blaugrana estan obligats a guanyar per no despenjar-se de les primers posicions

Redacció
1 min

BarcelonaEl Barça Sorli Discau rep aquesta tarda al Palau Blaugrana el Tecnol Reus (19:00h) amb l'obligació de guanyar si no vol despenjar-se de la lluita per la primera posició. Els de Ferran Pujalte, tercers amb 20 punts, enfronten el partit d'avui com una autèntica final, ja que els tres punts són vitals per tal d'escurçar distàncies amb els del Baix Camp, líders provisionals amb 27 punts.

El Reus arriba al duel d'aquesta tarda com l'equip menys golejat de la competició i necessiten la victòria per seguir al capdavant de la classificació. Els d'Alejandro Domínguez només tenen la baixa per lesió del Negro Páez, mentre que per pat blaugrana, és baixa Carlos López.

En l'altre enfrontament de la part alta de la classificació, el Liceo rep a Riazor el Roncato Patí Vic (18:00h), cinquè classificat i que només ha perdut un partit fora de casa. Els gallecs, però segueixen invictes a casa.

D'altra banda, els enfrontaments entre Vilanova-Alcoi, Voltregà-Igualada i Vendrell-Noia seran clau de cara a la classificació per a la Copa del Rei (que disputaràn els set primers classificats i l'amfitrió, el Blanes). Aquesta tarda també es juga el Tenerife-Lloret, últim i penúltim respectivament.

Demà tancaran l'onzena jornada de l'OK Lliga el G.E.I.E.G. i el Blanes. Els gironins, dotzens amb 6 punts, intentaran emportar-se la victòria per tal d'escurçar distàncies amb els de la Selva, desens amb 11.

stats