OK LLIGA
Esports 08/01/2011

La tretzena jornada de la OK Lliga decidirà els participants a la Copa del Rei

Vilanova, Vendrell, Igualada i Noia es juguen in extremis accedir a la Copa en la mateixa jornada que el Barça buscarà retallar diferències a la pista del líder, el Liceu

S. Sabaté
2 min
Vilanova i Igualada es juguen entre si accedir a la Copa

BarcelonaQuatre equips es disputen avui les tres darreres places que donen dret a jugar la Copa del Rei d'hoquei patins. Són el Vilanova, l'Igualada, el Moritz Vendrell i el Noia Freixenet. Aquests dos darrers equips depenen d'ells mateixos, si guanyen els seus partits. Els vendrellencs reben el Sather Blanes, que com a equip organitzador ja està classificat automàticament per a la competició del KO. D'altra banda, els de Sant Sadurní viatgen a la pista de l'Enrile Pas Alcoi. L'equip alacantí té com a únic objectiu la permanència, però no posarà les coses fàcils als homes de Ferran López. En canvi, el Vilanova i l'Igualada s'enfronten entre si a la capital del Garraf. L'empat els serviria en cas que Vendrell i Noia no guanyessin. Tots aquests partits es jugaran a les vuit del vespre.

Mentrestant, a la part alta de la classificació el partit de la jornada és el que el enfrontarà a Riazor el Coinasa Liceu amb el Barça Sorli Discau (20:00 h.). Els blaugrana necessiten retallar punts com sigui per intentar aspirar a la competició que han guanyat els darrers 13 anys de manera consecutiva. La diferència entre els gallecs, que són líders, i els blaugrana, tercers, és de deu punts. Entremig, el Tecnol Reus, que té 30 punts, viatja a la pista del Tenerife (18:00 hores). Una victòria reusenca, combinada amb els tres punts pel Barça a Galícia, situaria els del Baix Camp com a líders al final de la primera volta.

Pel que fa a la resta de la jornada, el Roncato Vic, ja classificat per la Copa, jugarà demà a la pista del Geieg (12:30 h.) mentre que Voltregà i Lloret, els dos en zona de descens, s'enfronten aquest vespre.

La Copa estrena Twitter

La Copa del Rei d'hoquei es jugarà a Blanes del 24 al 27 de febrer d'enguany. Aquest matí, coincidint amb aquesta jornada clau, la organització de la competició ha estrenat un canal a Twitter. Per estar al corrent dels seus tuits cal seguir l'usuari @copaokblanes11.

stats