OK LLIGA
Esports 08/01/2011

El Tecnol Reus, campió d’hivern de l'OK Lliga

Vendrell, Vilanova i Noia es classifiquen per la Copa del Rei que es jugarà a Blanes

S. Sabaté
1 min
Ordeig i Lamas es disputen la bola en el partit de Riazor. FOTO: César Quián - La Voz de Galicia

BarcelonaLa victòria del Barça Sorli Discau a la pista del Coinasa Liceo (2-4) ha donat el lideratge de la OK Lliga al Tecnol Reus, que ha guanyat a Tenerife (6-7). Amb aquests resultats, els blaugrana segueixen al tercer lloc de la classificació, per retallen a set punts la diferència amb el líder. Per davant, queden 12 jornades per definir el campió d'aquesta temporada.

A banda del títol honorífic de ser campió d'hivern, l'alicient de la jornada era conèixer els equips que jugaran la Copa del Rei, que es disputarà a Blanes, del 24 al 27 de febrer. Reus, Liceo, Barça i Vic en seran els caps de sèrie. També hi serà el Sather Blanes, com a equip organitzador. Els de La Selva han caigut a la pista del Moritz Vendrell (2-1), que s'ha situat al cinquè lloc de la taula. El Vilanova ha empatat davant l'Igualada (3-3) i d'aquesta manera entra a la competició del KO, deixant fora els de l'Anoia. El darrer classificat és el Noia Freixenet, que ha guanyat a la pista de l'Enrile Pas Alcoi (3-6).

La 68ena edició Copa del Rei es jugarà del 24 al 27 de febrer a la nova ciutat esportiva de Blanes. Fonts del club organitzador, asseguren que volen fer d’aquesta competició una gran festa de l’hoquei. Ens uns dies es farà el sorteig del quadre d’emparellaments.

En un altre partit de la jornada, el Voltregà ha vençut el Lloret (5-3). Demà al migdia es tanca la primera volta amb el partit que enfrontarà el Geieg i el Roncato Vic a Girona.

p { margin-bottom: 0.21cm; }

stats