HOQUEI PATINS
Esports 16/09/2012

La selecció espanyola d'hoquei patins, plena de catalans, guanya el seu setè títol europeu consecutiu

Espanya supera Portugal (5-4) amb gols de jugadors catalans: tres de Jordi Bargalló i dos de Pedro Gil. L'equip titular l'han completat Sergi Fernández, Marc Gual i Jordi Adroher

La selecció espanyola d'hoquei patins ha aconseguit un nou títol europeu / FABIO POCO / EFE

LisboaLa selecció espanyola d'hoquei patins ha aixecat el seu setè títol europeu consecutiu d'hoquei patins després de superar per 5-4 Portugal en una dura final que s'ha decidit en els últims segons de joc.

Els dos combinats han arribat invictes a la final del campionat després de superar els altres cinc equips participants: Itàlia, França, Alemanya, Suïssa i Anglaterra.

Amb un resultat de 2-3 a favor de Portugal en el primer temps, el combinat estatal ha aconseguit els seus punts gràcies a Pedro Gil (minuts 12 i 38) i de Bargalló (minuts 15, 31 i 40), mentre que per a Portugal han marcat Valter Neves (minut 1) i Reinaldo Ventura (minut 7, 12 i 38).

La selecció estatal s'ha hagut d'esforçar al màxim per aconseguir el triomf. Un penal convertit per l'equip local –que en cas d'empat hagués guanyat el campionat pels punts– ha estat a punt d'evitar el triomf d'Espanya, ja que a falta de dos minuts per al final el resultat era de 4-4.

Però quan només faltaven uns segons per al final, Bargalló ha fet el gol que donava al triomf a la selecció espanyola.