Esports 27/09/2011

La selecció espanyola d'hoquei patins goleja Holanda (15-1) i ja és a quarts del Mundial

El combinat format exclusivament per jugadors catalans té com a objectiu guanyar el màxim guardó per tercera edició consecutiva

Efe
1 min
Pedro Gil en un moment del partit contra Holanda.

San Juan (Argentina)Espanya ha golejat per 15-1 Holanda en el Mundial d'hoquei patins de San Juan, resultat que li ha valgut per classificar-se per als quarts de final.

El vigent campió del món s'ha imposat amb quatre gols de Marc Torra, tres de Jordi Bargalló, tres més de Sergi Panadero, dos de Pedro Gil i un de Mia Ordeig, Josep Roca i Raúl Marín.

Els homes dirigits per Carles Feriche no donen treva. Després d'haver golejat també Xile per 8-1 dissabte a la jornada inaugural, no hi ha dubte que en la seva ment només hi cap una opció: tornar de l'Argentina amb un nou or.

Encara que el pas a quarts ja està assegurat, aquest dimarts s'enfrontaran a Suïssa en l'últim xoc d'aquesta fase de grups.

Després d'haver guanyat els tres últims mundials, la selecció espanyola busca a San Juan aconseguir la seva quinzena corona, de manera que igualaria la selecció portuguesa, que té el major nombre de títols.

Portugal i l'Argentina també s'han classificat ja per als quarts amb les seves victòries d'aquesta matinada.

stats