Hoquei patins
Esports 06/11/2012

Un solitari gol de Jordi Bargalló dóna la victòria al Liceo a la pista del Vic (0-1)

Els gallecs no fallen i es mantenen líders en solitari en un dels partits avançats de la 7a jornada de l'OK Lliga. El Barça no ha fallat a Maçanet i és segon

Ara
2 min
Imatge de la victòria del Vendrell contra el Blanes

BarcelonaEl Liceo n'ha tingut prou amb un solitari gol de Bargalló per derrotar el Vic a domicili (0-1) i mantenir-se líders en solitari de l'OK Lliga. El capità del conjunt gallec ha marcat l'únic gol del partit a l'inici del segon temps, i de passada ha fet que els osonencs encaixessin la primera derrota de la temporada.

En els partits avançats de la 7a jornada –per la competició europea–, el Barça no ha fallat en la seva visita a Maçanet i ha derrotat el Shum per un contundent 2 a 7. Els blaugranes han estat molt superiors i s'han situat 0-5 amb els gols de Gual, Pablo Álvarez (3) i Torra. Els locals han pogut escurçar distàncies amb les dianes de Jordi Bartrés i Marc Navarro, però dos gols més de Torra han situat el definitiu 2 a 7.

No ha estat l'únic partit amb moltes gols. I és que el Vendrell ha derrotat el Blanes per 6 a 5. Xavi Barroso ha avançat els locals, però Ridaura ha capgirat el marcador amb dues dianes. Costa ha empatat pel Vendrell abans del descans. A la represa, Formatjé ha anotat dos gols que semblava que decantaven la balança pel Blanes (2-4), però Jepi Selva (2) i Àngel Rodríguez han capgirat la truita (5-4). El final ha estat d'infart. Francesc Bargalló ha tornat a empatar pels visitants, però Jepi Selva, a l'últim minut, ha donat la victòria al Vendrell.

També hi ha hagut gols a Vilanova, tot i que l'enfrontament ha estat més calmat. Els del Garraf han superat amb contundència l'Igualada (6-3) malgrat que els de l'Anoia han pogut avançar-se al marcador per mitjà de Casadevall. Manel García, Jordi Ferrer (2) i Jordi Creus (2) han capgirat el marcador i han deixat el partit sentenciat. Només el mateix Casadevall, transformant dos penals, ha pogut posar emoció, però Jordi Ferrer ha arrodonit el resultat poc abans del final.

Una història més o menys similar a la que s'ha viscut a Reus, on els del Baix Camp s'han imposat al Noia Freixenet (4-2). Els visitants també s'han avançat amb un gol de Jordi del Amor, però els locals han capgirat la triuta per mitjà de Jordi Adroher, Raúl Marín (2) i Joan Salvat. Al final, Jaume Farrés ha marcat el 4 a 2 definitiu.

Resultats 7a jornada

Vendrell 6 – Blanes 5

Reus 4 – Noia 2

Vic 0 – Liceo 1

Shum Maçanet 2 – Barça 7

Vilanova 6 – Igualada 3

Calafell-Lleida (10 de novembre, 20 h)

Lloret-Sant Feliu (10 de novembre, 19.30 h)

Voltregà-Alcoi (10 de novembre, 20 h)

Classificació

1-Liceo 21 punts

2-Barça 18

3-Vendrell 16

4-Reus 15

5-Vic 14

6-Igualada 12

7-Lleida 9 (-1)

8-Voltregà 9 (-1)

9-Vilanova 9

10-Blanes 8

11-Noia 7

12-Alcoi 6 (-1)

13-Lloret 4 (-1)

14-Sant Feliu 3 (1-)

15-Shum 3

16-Calafell 1 (-1)

stats