CURSES DE MUNTANYA
Esports 09/12/2011

Kilian Jornet afronta amb "bones sensacions" la temporada d'hivern

El català ha començat a entrenar per arribar a la primera prova, la Mountain Attack a Àustria el 13 de gener de 2012 en les millors condicions possibles

Ara
1 min
Kilian Jornet, amb els esquís amb els que competirà durant la temporada. JESÚS MARTÍNEZ

BarcelonaEl català Kilian Jornet ja prepara la temporada de neu, que estrenarà el dia 13 de gener a Àustria, participant a la Mountain Attack. Fins llavors, Jornet s'exercita per arribar a aquesta data en el millor estat de forma possible. "Estic preparat físicament i mental per a la nova temporada. Després de la temporada d'estiu he estat tres setmanes de vacances per carregar piles i ara tot just començo la preparació de cara a l'hivern", ha dit el català.

Per a Kilian Jornet, els seus objectius de la temporada d'hivern són: "La Copa del Món, els Campionats d'Europa a Pelvoux i la Grande Course, amb la Pierra Menta, el Tour de Rutor i Pla atrouille des Glaciers". Per al català les millors són la Pierra Menta i Mezzalama: "M'agraden molt les curses individuals llargues i les curses per equips. La Pierra Menta i Mezzalama són curses molt especials per l'ambient. A Itàlia és a on es troben les millors organitzacions.

De moment, Kilian Jornet està treballant dur per acumular hores d'entrenament. "Les sensacions són bones, tot i estar lluny de la forma òptima, però temps al temps".

stats