Publicitat
Publicitat

CURSES DE MUNTANYA

Kilian Jornet: "El que estava fent no era el que realment volia"

El corredor de muntanya català va renunciar a un acte promocional al Perú per poder preparar bé l'última prova de la temporada a Malàisia, i que va guanyar

Kilian Jornet va decidir agafar-se un descans per reflexionar. "A Cavalls del Vent [Pirineu català] va ser el primer cop que vaig abandonar una cursa a banda de les que he hagut de deixar per lesió o per problemes amb al material. No tenia ganes de córrer. Vaig perdre el plaer de córrer", diu Kilian, que diu que aquest any "ha entrat en una esfera en què la societat ens porta a intentar estar present a totes bandes, a valorar més els resultats, a buscar una bellesa efímera".

El català diu que "a vegades cal tancar els ulls i veure quina és la veritable bellesa" i afirma: "El que estava fent no era el que realment volia. El que vull és estar a la muntanya de la proximitat... i això és el que no estava fent". Per tot això, Kilian va renunciar a un acte promocional al Perú per poder preparar l'última prova de la temporada a Malàisia: "Un dia abans de marxar cap al Perú vaig decidir anular-ho tot i tornar a les meves arrels".

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT