CAMPIONAT DE MÓN D'ESQUÍ DE MUNTANYA
Esports 25/02/2012

Kilian Jornet acaba segon la individual race a Sicília, la segona prova del campionat del món

La catalana Mireia Miró també ha acabat en segona posició. Jornet viatja dilluns a Chamonix, on la setmana vinent defensarà el lideratge en el campionat del món

Ara
2 min
Kilian Jornet, durant la seva participació a la prova siciliana

SicíliaKilian Jornet ha creuat la meta en segona posició aquest diumenge al matí a la individual 'race' de l'Etna WC, la segona prova del campionat del món d'esquí de muntanya, celebrada a Sicília aquest cap de setmana. La catalana Mireia Miró també ha acabat en segona posició, en la categoria femenina.

En finalitzar la prova, Kilian Jornet comentava: "Estic molt satisfet de la meva segona plaça, la veritat és que ha estat una carrera amb molt bones sensacions. Com dissabte, ha estat una prova molt dura a causa de la calor sufocant. Ha estat un recorregut amb pendents forts, on des de la sortida ens hem escapat un grup de corredors al costat de William Bon Mardion. En una baixada, William m'ha passat, i ja ha estat molt difícil poder lluitar per la victòria, i l'objectiu ha estat a mantenir la segona plaça, ja que Lorenzo estava estrenyent per darrere. Finalment he pogut mantenir la posició fins a creuar la línia de meta. La veritat és que les diferències han estat molt curtes, i fins al final ha estat molt ajustat".

Després de la cursa, Jornet ha tingut temps de pujar fins al cim del volcà Etna per contemplar-ne les vistes. "Hem pujat amb la Mireia Miró fins al cim del volcà al final de la cursa. Unes vistes espectaculars i úniques", ha dit Jornet.

A més, aquest dissabte Kilian Jornet ha aconseguit el triomf en la prova que obria el cap de setmana de la Copa del Món d'esquí de muntanya a Sicília, la Vertical Race. Aquest dilluns, Jornet ja vola fins a Chamonix amb la mirada centrada en la pròxima prova de la Copa del Món, que se celebra la setmana vinent a Itàlia. Jornet arribarà a la cita mantenint el liderat de l'especialitat.

stats