Futbol Sala
Esports 06/02/2011

Marc Carmona: "La Copa no és el final, és l'inici"

L'entrenador blaugrana s'ha mostrat molt feliç per un triomf que fa que l'equip "s'alliberi de la càrrega" de no guanyar i "faci una mica d'història dins el gran club que és el Barça"

Redacció
1 min
Marc Carmona durant la final de Copa contra ElPozo.

BarcelonaEl tècnic del Barça Alusport, Marc Carmona, ha volgut deixar clar de seguida, enmig de l'eufòria per l'èxit de la secció de futbol sala del club, que això no ha fet que més començar. "La Copa no és el final d'un torneig. És el començament d'una època en què un equip com el nostre pugui arribar a més finals".

L'entrenador català considera que el seu equip ha estat "millor" que ElPozo en el joc posicional, "tot i que quan han jugat amb porter-jugador hem perdut possessió, però hem sabut patir en defensa".

Carmona ja havia avisat al principi del torneig que només es plantejaven la victòria i s'ha mostrat feliç per haver "assolit l'objectiu", i ha recordat que "cada any sense guanyar era com una pedra a la motxilla i cada vegada pesava més". "Ara ens hem alliberat d'aquesta càrrega i hem pogut fer una mica d'història dins d'aquest gran club".

stats