JOCS OLÍMPICS
Esports 29/03/2012

Leo Messi i Javier Mascherano donaran nom a estacions del metro de Londres

Les 361 estacions del metro de la capital britànica han sigut rebatejades amb els noms d'alguns dels esportistes que han participat en els Jocs Olímpics

Ara
1 min
El nom mapa del metro de Londres

LondresEl metro de Londres canviarà el nom de les seves estacions pel d'esportistes. Entre ells hi haurà els blaugranes Leo Messi o Javier Mascherano, l'exwaterpolista Manel Estiarte –ara cap de relacions externes del Barça–, la regatista Theresa Zabell o el tenista Rafa Nadal, i alguns de tant renom com Michael Jordan, Jesse Owens o Cassius Clay.

Així, les 361 estacions del metro de la capital britànica han sigut rebatejades amb els noms d'alguns dels campions olímpics més reeixits de la història, i també amb alguns dels grans perdedors en aquesta cita.

El ciclista Miguel Indurain, el waterpolista Manel Estiarte, el tenista Rafa Nadal i la regatista Theresa Zabell són els quatre esportistes espanyols seleccionats per a una edició de col·leccionista del metro de Londres, que es posa a la venda amb motiu de la celebració dels Jocs Olímpics del proper estiu. També tindran una parada del suburbà de la capital britànica els blaugranes Leo Messi o Javier Mascherano, que han participat en anteriors edicions dels Jocs Olímpics, igual que l'exblaugrana Samuel Eto'o.

En aquest nou mapa, dissenyat per Alex Trickett i David Brooks, també compta amb una estació Michael Phelps. El nedador de Baltimore, guanyador de vuit ors a Pequín 2008, té el privilegi d'ocupar l'estació més propera a l'estadi olímpic, Stratford, i serà al costat del mític Cassius Clay, nom original de Muhammad Ali.

Els integrants del Dream Team Michael Jordan, Magic Johnson i Larry Bird, Mark Spitz, guanyador de set ors a Munic 1972, Nadia Comaneci, primera gimnasta a aconseguir un deu de puntuació, o l'exatleta i líder de Londres 2012 Sebastian Coe també tindran una parada.

stats