Natació sinronitzada
Esports 30/01/2013

Anna Tarrés: “L'Andrea ha estès la mà per solucionar el conflicte, ara hauríem de veure qui l'agafa”

L'exseleccionadora espanyola ha lamentat que Fuentes plegui per desmotivació, i es pregunta què podrien haver fet tots per evitar-ho

Albert Solé
1 min
L'exseleccionadora de natació sincronitzada, Anna Tarrés, amb els pares d'Andrea Fuentes

Sant Cugat del Vallès"Com és possible que la millor esportista de tots els temps abandoni l'esport a les portes d'un Mundial, i què podíem haver fet diferent perquè això no fos així", s'ha preguntat amargament Anna Tarrés al final de la roda de premsa de l'Andrea Fuentes.

L'exseleccionadora espanyola de natació sincronitzada no s'ha volgut perdre el comiat de la seva pupil·la, tot i que el president de la Federació Espanyola, Fernando Carpena, també hi era.

Qui ha d'acabar amb els dos bàndols? Li han preguntat: "Jo ja estic fora de l'equip, i m'he retrobat amb els meus orígens al Kallipolis. Parlant la gent s'entén, i la falta de comunicació sovint és la font de molts conflictes".

I ha afegit: "En moments de conflictes aflora el pitjor de les persones, i no ho hem sabut portar bé. Enlloc de construir hem destruït. L'Andrea ha estès la mà per solucionar-ho i ara hauríem de veure qui l'agafa".

"Fa dues setmanes em va comunicar que havia pres aquesta decisió, li vaig dir el que jo pensava, però respecto la seva decisió. Agraeixo molt a l'Andrea les seves paraules, és la nedadora que tota entrenadora voldria tenir", ha dit.

stats