NATACIÓ

Belmonte: "Les medalles olímpiques les tinc al banc. El món està molt malament i és arriscat tenir-les a casa"

La nedadora badalonina ha explicat al programa 'Tot gira' de Catalunya Ràdio que espera aconseguir la mínima per participar en sis proves als Mundials de Barcelona

La nedadora Mireia Belmonte ha parlat aquest dissabte a la tarda al programa 'Tot gira' de Catalunya Ràdio. La badalonina ha explicat què espera dels Mundials de Natació de Barcelona 2013.

"El Mundial Barcelona és una competició important i sempre m'ha fet il·lusió aconseguir alguna fita important a casa", ha assegurat Belmonte, que ha afirmat que buscarà la mínima en sis proves: "200 metres papallona; 200 i 400 estils i 400, 800 i 1.500 metres". Sobre aquesta última, ha dit: "El 1.500 és una prova llarga però molt bona a Barcelona perquè potser puc estar a la final fàcilment. Intentaré ser-hi".

Belmonte ha comentat que somnia amb "medalles" però ha apuntat que és "difícil" aconseguir-ne cada any perquè "hi ha gent nova": "A Barcelona serà difícil aconseguir mantenir el nivell", ha destacat la badalonina, que ha comentat que les medalles que va aconseguir als Jocs Olímpics de Londres 2012 les té "al banc": "El món està molt malament i és arriscat tenir-les a casa".

La nedadora, que ha dit que està "acostumada a conviure amb la pressió", ha explicat com es va sentir els mesos que no va tenir equip: "Fa uns mesos patia pel meu futur. Han estat experiències i m'han aportat coses bones i dolentes. A poc a poc es va solucionar tot".