Waterpolo
Esports 12/10/2013

Les noies del CN Sabadell revaliden la Supercopa de waterpolo golejant el CN Terrassa (21-1)

Les vigents campiones de Lliga, Copa i Copa d'Europa no han donat cap mena d'opció en el derbi vallesà

BarcelonaLes noies del CN Sabadell han fet bons els pronòstics i han revalidat el títol de campiones de la Supercopa d'Espanya de waterpolo després de golejar el CN Terrassa per un contundent 21-1.

El partit no ha tingut història i ha quedat resolt al primer quart amb un contundent 5-0, que al descans s'ha convertit amb un 11-1. Les sabadellenques han exhibit tot el seu potencial per anul·lar el rival, i han ampliat encara més l'avantatge al tercer quart amb una nova golejada (8-0). Només al darrer període han abaixat el ritme, amb dos gols.

Maica Garcia, amb quatre gols, ha estat la màxima anotadora el partit, seguida per Gabi Szücs i Mati Ortiz, amb tres. Pel darrera, han marcat quatre dianes Anni Espar, Pili Peña, Jennifer Pareja, Noelia Marc i Marina Cordobés. Seidemann ha completat la golejada. Per part del Terrassa, Gutés ha estat l'única nedadora que ha pogut marcar.

És la cinquena Supercopa consecutiva que guanyen les nedadores del Sabadell, grans dominadores de l'especialitat en els últims anys.