Natació
Esports 07/01/2013

El Club Natació Sabadell presenta un ERO temporal per al 92% de la plantilla

Els 208 treballadors afectats veuran reduït el seu sou entre un 30 i un 50%, i també afectarà els esportistes i entrenadors de les seccions de natació i waterpolo

Efe
1 min
Façana del CN Sabadell del carrer Montcada

SabadellEl Club Natació Sabadell (CNS) ha presentat avui un expedient de regulació d'ocupació (ERO) temporal que afecta 208 dels seus 225 treballadors, fet que suposa el 92% de la plantilla, segons ha informat la UGT. En un comunicat, el sindicat explica que la mesura afecta tota la plantilla, esportistes i entrenadors, llevat de la gerència del club i el professorat de l'escola Santa Clara.

L'objectiu de l'empresa, segons indica l'organització sindical, és reduir en un 35% les jornades de treball durant un període de dos anys, la qual cosa suposarà que els empleats afectats per l'ERO vegin reduïts els seus ingressos entre un 30 i un 50%.

El comitè d'empresa considera que les mesures que el club vol adoptar i que ha comunicat avui a la plantilla "no estan prou justificades" i podrien posar en perill l'estabilitat econòmica de moltes famílies.

Els sindicats i l'empresa mantindran aquest dimarts 8 de gener la primera reunió per negociar aquest ERO temporal.

El Club Natació Sabadell, un dels clubs esportius més grans del país, compta amb 14 seccions esportives, de les quals han sortit una trentena d'atletes olímpics.

El club, que va néixer el 1916 a Sabadell (Vallès Occidental), té dues instal·lacions en aquesta ciutat, on s'organitzen competicions esportives de caràcter nacional i internacional.

El CNS té actualment 34.000 socis i és la tercera entitat esportiva de Catalunya en nombre de socis, al darrere del RACC i el FC Barcelona.

stats