Waterpolo - Lliga Premaat
Esports 22/05/2018

Felipe Perrone brilla en el primer triomf de l'Atlètic Barceloneta a la final (7-5)

Un valent CN Terrassa ha competit bé a la piscina de Sant Sebastià

Alberto Munárriz

BarcelonaFelipe Perrone ha tret la seva màgia a la piscina de Sant Sebastià per donar a l'Atlètic Barceloneta el primer punt (7-5) de la final de la Lliga Premaat de waterpolo contra el CN Terrassa. L'equip mariner tindrà dijous (19.15 hores) a la piscina egarenca la primera ocasió per alçar-se amb el títol.

L'hispanobrasiler ha estat brillant durant els 32 minuts. Ha assistit als dos metres perquè Munárriz i Vrlic marquessin o cobressin penal i ha marcat dos gols, un de penal i un altre a la contra, en la merescuda victòria del conjunt de Chus Martín.

Tot i un marcador ajustat al final, el Barceloneta ha controlat sempre el partit contra un CN Terrassa valent que ha estat sempre viu gràcies als gols de Bernat Sanahuja (17 anys) a la primera part i al porter Iñaki Aguilar a la segona.