NATACIÓ

Joanllu Pons, a les portes de les medalles en els 400 metres estils al Mundial de Gwangju

El nedador mallorquí del CN Sant Andreu acaba quart

El balear Joan Lluís 'Juanllu' Pons s'ha quedat a les portes de les medalles en els 400 metres estils aquest diumenge, prova en què ha batut el rècord d'Espanya, en el marc de la final del Mundial de Gwangju (Corea del Sud). Juanllu Pons ha nedat en 4:13.30, un registre que li ha donat la quarta plaça.

"Estic molt satisfet, perquè, més enllà del rècord i el quart lloc, m'ho he passat molt bé competint", ha dit Pons després de sortir de la piscina. Pons ja tenia en el seu poder el rècord nacional des dels Jocs de Rio de Janeiro (4:13.55), però aquest diumenge l'ha pogut rebaixar en la seva primera final d'un Mundial de piscina llarga. El nedador del CN Sant Andreu ha mantingut la sisena plaça durant els parcials de papallona i esquena, ha començat a retallar en els 100 de braça i ha remuntat fins a la quarta plaça final en el crol.

"A Rio no vaig saber competir la final, i ara sí. El rècord era meu, però ara l'he superat. De cara a l'any vinent [Jocs Olímpics de Tòquio] tindré més pressió, però això és positiu, ja que és perquè hem fet bona feina", ha afegit el mallorquí.

L'or ha sigut per al japonès Daiya Seto amb 4:08.95, que ha quedat per davant del nord-americà Jay Litherland (4:09.22) i el neozelandès Lewis Clareburt (4:12.07). El rècord espanyol de Pons és l'únic que s'ha batut en aquest Mundial de Corea del Sud.

Més continguts de