Campionat d'Espanya

Mireia Belmonte, cap de cartell del Campionat d'Espanya de Natació a Sabadell

Les piscines Carles Ibars acolliran des d'aquest divendres i fins diumenge el campionat

Mireia Belmonte, que va obtenir quatre medalles d'or en els recents Mundials de piscina curta a Doha, serà la gran atracció del Campionat de Natació Absolut d'Espanya de piscina curta, que se celebrarà a Sabadell. La ciutat catalana acollirà des d'aquest divendres i fins diumenge el campionat a les instal·lacions del Club Natació Sabadell. En una edició rècord, les piscines Carles Ibars es convertiran en l'escenari per als 131 clubs i 638 nedadors inscrits (343 homes i 295 dones), que tancaran la temporada de piscina curta.

Mireia Belmonte serà la principal atracció a Can Llong, on la nedadora de Badalona arriba a la cita després d'aconseguir quatre ors i dos rècords mundials fa uns dies al Campionat del Món celebrat a Doha (Qatar). A més, la natació femenina estarà representada per grans noms com Jéssica Vall, Duane Da Rocha, Melanie Costa, Érika Villaécija, Mercedes Peris o Judit Ignacio, que lluitaran per les medalles.

En homes, Rafa Muñoz, Juan Miguel Rando, Miguel Ortiz Cañavate, Carlos Peralta, Markel Alberdi, Víctor Manuel Martín, Konrad Cerniak i el local Marc Sánchez són alguns dels nedadors destacats d'aquesta 58a edició del Campionat d'Espanya d'Hivern.

Més continguts de