NATACIÓ

Mireia Belmonte: "Encara no he assolit el meu sostre"

La badalonina tanca l'any 2014 amb quaranta medalles internacionals, tretze títols de campiona d'Espanya i tres rècords del món

Mireia Belmonte ha assegurat aquest dilluns que té ganes de millorar i que ha de tenir cura dels "petits detalls", ja que en els Jocs Olímpics de Rio 2016 li podrien servir per guanyar l'or olímpic. La nadadora badalonina tancarà l'any 2014 aconseguint quaranta medalles internacionals, tretze títols de campiona d'Espanya i tres rècords del món.

"El meu sostre espero no veure'l encara, puc millorar coses dins de la piscina, petits detalls que després fan la diferència", ha comentat la badalonina. "He de realitzar més treball mental, tenir cura del descans i treballar més al gimnàs. El meu objectiu són els Jocs Olímpics de Rio, en un any i mig", ha afegit, en al·lusió al seu desig d'obtenir l'or després de les dues medalles de plata aconseguides en els passats Jocs de Londres 2012.

Belmonte també ha comentat els problemes que va patir en l'última competició a la seu del CN Sabadell. "Ja en l'escalfament vaig notar algun dolor al pit. En els 200 estils no li vaig voler donar importància, però en els 800 metres lliure no sabia realment si estava anant cap a un costat o cap a l'altre de la piscina. Vaig haver de tocar la paret, situar-me i seguir", ha afirmat.

"Cada any tinc la sort d'anar progressant i millorant totes les meves marques. M'ha sortit molt bé, però sempre es pot fer millor", ha subratllat Belmonte, després de sumar quatre medalles d'or (400 i 800 lliure, 200 papallona i 400 estils), dos d'elles amb plusmarca mundial davant l'hongaresa Katinka Hosszu en els Mundials de piscina curta de Doha. La badalonina també ha tingut paraules per a la seva rival hongaresa, la qual defineix com una "nadadora excepcional". "És interessant tenir rivalitat amb alguna nadadora quan t'estàs disputant el primer lloc, i per a mi és un honor competir amb ella", ha assenyalat.

Més continguts de