POLIESPORTIU

Mireia Belmonte i Laia Sanz confien que el 2015 sigui l'any de l'enlairament de l'esport femení

Les dues esportistes catalanes han estat premiades a la Gala de l'Esport de l'Associació Espanyola de la Premsa Esportiva

Mireia Belmonte, campiona del món i d'Europa de natació, i Laia Sanz, campiona del món d'enduro, han coincidit en assenyalar que esperen que 2015 marqui l'enlairament definitiu de l'esport femení després d'un 2014 ple d'èxits individuals i col·lectius. Les dues esportistes han estat dues de les guardonades aquest dilluns durant la Gala de l'Esport, esdeveniment organitzat per l'Associació Espanyola de la Premsa Esportiva a la localitat alacantina de la Nucia.

"Cada vegada hi ha més representants de l'esport femení en aquest tipus d'actes i això és molt important per a tota la societat", ha destacat Mireia Belmonte, l'esportista que més expectació ha aixecat entre el públic durant la gala. Per Laia Sanz, l'esport femení ha entrat en una "roda" de bons resultats i de presència en els mitjans de comunicació "que tindrà el seu reflex en un augment en el nombre de dones practicants" d'activitats esportives. "Les noies cada vegada tindran més ganes de fer esport i això anirà a més", ha indicat Sanz, que ha qualificat com un fet "increïble" estar en aquesta gala "al costat de campiones com Mireia Belmonte i Ona Carbonell".

"Estar cada any aquí és molt bon senyal per a l'esport femení", ha afegit Belmonte, que s'ha marcat com a repte per al 2015 fer una gran actuació en els pròxims Mundials de natació a Kazan.

Més continguts de