Natació

Mireia Belmonte rep la distinció de filla predilecta de Badalona

La nedadora ha rebut elogis dels principals esportistes d'altres disciplines

Tot i tenir tan sols 24 anys, la nedadora Belmonte ha rebut aquest dilluns la distinció de filla predilecta de Badalona. L'acte s'ha realitzat al Teatre Zorilla.

Esportistes com Marc Márquez, Rafa Nadal, Xavi Hernández, Gerard Piqué, Andrés Iniesta, Iker Casillas, Alberto Contador, Gemma Mengual, Ona Carbonell, Ricky Rubio, Marc Gasol, Sergi Vidal, Sitapha Savané, Jennifer Pareja i Douane da Rocha han elogiat la figura de Mireia Belmonte amb missatges gravats.

"Espero que continuïs així", ha dit Marc Márquez. "Ningú millor que tu representa els valors de l'esport", ha explicat Ricky Rubio. "Et mereixes el reconeixement per l'exemple que dones", ha opinat Gerard Piqué. "Els reconeixements a casa són els més especials", ha afegit Rafa Nadal.

El president del COE, Alejandro Blanco, i el secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, no s'han perdut l'acte, que ha estat presentat pel periodista Jordi Robirosa (TV3). "No hi ha un discurs que sigui capaç de resumir el que tu representes per al món de l'esport. Tu has sabut educar el talent i ets una gran ambaixadora del treball. Ets la millor representació de l'excel·lència", ha dit Blanco.

"Mireia Belmonte representa tots els valors positius de l'esport", ha dit Xavier Garcia Albiol. "La nedadora representa un model a seguir per a molts nens i nenes de tot el món", ha afegit l'alcalde de Badalona, que ha estat l'encarregat la medalla a l'esportista badalonina. "La ciutat se sent molt orgullosa. L'últim reconeixement documentat data de 1943", ha reconegut.

Més continguts de