Natació Sincronitzada
Esports 21/07/2013

Ona Carbonell i Marga Crespí, terceres en la ronda preliminar de duo tècnic

La catalana i la mallorquina han obtingut una puntuació de 93,900, superades pel duet rus (97,000) i el xinès (94,800). Aquesta tarda disputen la final

M.m.
1 min
Marga Crespí i Ona Carbonell, durant l'exercici de duo tècnic

BarcelonaOna Carbonell i Marga Crespí han fet bons els pronòstics i s'han classificat sense problemes per a la final de duo tècnic. Les nedadores catalana i mallorquina han obtingut la tercera puntuació del matí, només per darrere de la parelles russa i xinesa.

Les representants de l'equip estatal han obtingut una puntuació de 93,900 (46,700 en execució i 47,200 en impressió general), una mica més de tres punts per darrere del duet rus –format per Svetlana Kolesnichenko i Svetlana Romashina–, que han acabat primeres de la ronda preliminar amb 97,000 punts (48,500 tant en execució com en impressió general). Les segones han sigut les xineses Tingting Jiang i Wenwen Jiang, amb 94,800 punts (47,200 més 47,600).

Rússia és la principal candidata a guanyar l'or en aquesta disciplina, mentre que la plata se la disputaran, a priori, el duet Carbonell-Crespí i les xineses. "La diferència és petita i encara som a temps de polir alguna cosa", comentava després de la ronda preliminar una de les entrenadores estatals. Les nou dècimes que separen els dos duets fan que la parella catalano-balear tingui opcions reals de pujar al segon graó del podi, si bé des de l'equip recorden que és una fita "difícil".

D'altra banda, la tercera posició sembla assegurada, ja que la parella ucraïnesa, quarta, ha acabat a 2,100 punts.

La final es disputa aquest diumenge a les 7 de la tarda, al Palau Sant Jordi de Barcelona, seu de les proves de 'sincro'. Ona Carbonell i Marga Crespí seran les últimes a saltar a l'aigua, i ja coneixeran els parcials de les seves rivals.

stats