Natació Sincronitzada
Esports 11/04/2013

Tarrés: "Si Mengual diu que no vaig tenir un tracte diferencial amb ella quan va tornar, és cert"

L'exseleccionadora de natació sincronitzada ha presentat el seu llibre titulat 'Quan no n'hi ha prou amb ser la millor', i admet que es refereix a ella mateixa

Albert Solé
2 min
Anna Tarrés ha presentat el seu llibre 'Quan no n'hi ha prou amb ser la millor'

BarcelonaEn una Casa del Llibre plena a vessar, Anna Tarrés ha presentat el llibre 'Quan no n'hi ha prou amb ser la millor', en què explica el seu mètode de treball, però també respon la carta de les 15 exnedadores i intenta explicar el perquè de la seva destitució com a seleccionadora espanyola de natació sincronitzada.

"Les relacions es trenquen per malentesos o falta de comunicació, però la gent creix i agafa camins diferents. Forma part del procés de fer-se gran", diu en un intent de no parlar amb rancor de les noies amb qui ja no té la mateixa relació que abans.

Al llibre es parla molt de la "República Independent de la Tarrés", i què és?: "És quan un s'esforça més que ningú, i sempre ens plantegem si el que fem és la millor opció, i davant d'un problema busquem la millor solució, i això ha fet que a vegades, per trobar-lo, fem un forat sota terra o ens tirem des d'un avió".

Mengual

"És la millor nadadora de la sincro mundial, qui més medalles ha guanyat i més vegades s'ha tirat a l'aigua. La seva evolució és l'evolució de la sincro. Hem crescut juntes", li diu elogiant-la. "En aquests moments ella està d'assessora del nou equip de la sincro, i acaba de ser mare un altre cop, i li desitjo molta sort en la seva vida".

Preguntada sobre les diferents versions sobre el seu comiat, Tarrés explica: "No és que no vulgui polèmica, però és que no hi ha cap història. Si ella va dir en la presentació del seu llibre que no vaig tenir un tracte diferencial amb ella quan va tornar de la maternitat, és cert".

El títol del llibre és ella

"El títol del llibre l'ha inventat David Figueras (Planeta), i no a tothom li va agradar. Però no deixa de ser veritat que jo sóc així, ser la millor en aquest país en aquest esport no és suficient per seguir al càrrec. Aconseguir dues medalles a Londres tot i el canvi generacional, no ha sigut suficient".

stats