Natació sincronitzada
Esports 12/11/2012

Anna Tarrés i el president de la Federació Espanyola de Natació es veuen les cares al jutjat

Aquest dilluns ha començat el judici. L'exseleccionadora de l'equip espanyol de natació sincronitzada considera que ha estat víctima d'una campanya d'assetjament, injúries i calúmnies

Ara
1 min
Anna Tarrés, sortint de la seu de la Federació de Natació, a Madrid / BEATRIZ VELARDIEZ / EFE

TerrassaL'exseleccionadora de l'equip espanyol de natació sincronitzada, Anna Tarrés, i el president de la Federació Espanyola de Natació, Fernando Carpena, s'han vist les cares aquest dilluns als jutjats de Terrassa. La catalana considera que ha estat víctima d'una campanya d'assetjament, injúries i calúmnies contra la seva persona.

Anna Tarrés creu que Fernando Carpena és responsable de la carta que van fer pública 15 nedadores en què l'acusaven de presumptes vexacions i maltractament psicològic. Segons explica ACN, després d'unes tres hores de negociació en un acte de conciliació, les dues parts s'han exposat a la decisió del magistrat en una vista que ha començat a les 13.30 hores.

"Estic tranquil·la, amb ganes que això s'acabi, perquè han estat uns mesos molts dolents. Aquest atac cap a la sincronitzada ha estat molt dur", ha explicat Anna Tarrés abans que comencés el judici.

Anna Tarrés, que reclama una compensació econòmica, ha aportat tres testimonis, i Fernando Carpena, només un.

stats